Kontakt

Magnus: 073-673 13 51
E-post: info@stenflo.se

Om företaget

Stenflo Konsult startades i februari 2000 av Anna och Magnus Stenflo. Sedan hösten 2015 arbetar endast Magnus kvar. Alltsedan start har företagets expertis varit att bygga webbaserade system, främst i Dominomiljö.

Arbetet karakteriserars av snabb inställelsetid, snabb förståelse av kundens önskemål och snabba leveranser.


Yrkeserfarenhet och utbildning
Magnus är civilingenjör (KTH Teknisk Fysik) och har arbetat som programutvecklare sedan början av 90-talet. Innan jag startade Stenflo Konsult hade jag arbetat på Cap Gemini, IMS Data, Global Office och KTH. Lotus notes har jag använt sedan 1995.

Kunder

 • Logotyp för Lärarförsäkringar

  Total ombyggnad av webbplatsen flera gånger. Utveckling och underhåll av webb- och notesmiljön. Kund sedan 2006. Inloggning via Single-Sign-On från andra webbplatser. Vi har också byggt applikationer för att teckna försäkringar och fylla i hälsodeklaration online.

 • Logotyp för Lärarförbundet

  Huvudansvar för Lärarförbundets utbildningswebbplats, lokala webbplatser och förbundsnät som används av de 230 000 medlemmarna.

  Under januari 2000 - maj 2014 var vi huvudansvariga även för lararforbundet.se, som under den perioden fick högsta betyg av Internet World samt prisades i tävlingen Web Service Award år 2002 samt år 2008. Åt Lärarförbundet har vi även byggt en nyhetsbrevsfunktion, ett stort ärendehanteringssystem, ett help desk-system, ett mycket omfattande kursadministrationssystem, stipendiehantering, intranät, mötesplatser online, diverse kampajsajter samt mycket annat.

 • Logotyp för Canon

  Stenflo Konsult har designat, utvecklat och ansvarar för Canons partnerwebb (som ligger under inloggning). Vi har även tagit fram en rad kampanjsajter, bonussystem och säljtävlingar.

  Mellan våren 2000 och hösten 2004 utvecklade vi och var ansvariga för www.canon.se. Webbplatsen flyttades sedan till en central sameuropeisk webbplats för Canon Europa.

 • Logotyp för Canon Business Center

  Strukturerat, designat och byggt webbplatsen för Canon Business Center år 2004, inklusive e-handeln.